>Císařův kámen a Vesec

>

Sobotní mrazivý, ale slunečný den jsem se vydal na Císařův kámen, podívat se co se tu za ty dva roky kdy jsem tu byl naposled změnilo a hlavně si zase trochu zajezdit. Přišel sem Vanik a dorazil i Mužíček, který po propařené noci si přišel vyčistit hlavu a prohnat svého nového Socoma. Ještě ho, ale nemá v plné formě a tak na něm uvidíte třeba vidlici RST :) Brzo ale bude tenhle oř jednoznačně nejkrásnější v širém okolí. Kluci tu mají postavené nějaké lávky, jednu hodně zábavnou cestičku s klopenkama a po turistické cestě vedoucí úsek plný kořenů a s dost velkým sklonem. Pěkně jsme si tu pojezdili, Mužíček to po třech jízdách zabalil a odjel domů nabírat síly. Zato dorazil jeden z místních, co to tu má za humny (Radek). Takže jsme ještě dali pár jízd a vydali se přes Vesec do Liberce.


Ve Vesci, jak jistě víte se bude za rok konat mistrovství světa v klasickém lyžování a tak se tu za každou cenu musel odjet jeden závod světového poháru. Vzhledem ke sněhovým podmínkám tam pořadatelé navezli sníh snad z celého širého kraje, což vyvolalo dost emocí. Zastávám názor že tu celý areál vůbec neměl být a uvidíme co se tu bude dít po mistrovství. Obrázek si můžete udělat sami.


O pár metrů dál jsme našli důvod :), proč pořadatelé nemohli zasněžovat, na nedaleké louce jim totiž bez povšimnutí stříkala všechna voda přiváděná do areálu. Možná ale tato prasklina v potrubí vytvořila větší umělecké dílo než je celý areál ve Vesci :)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>