OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pro všechy věrné příznivce mého dlouho otálejícího blogu.

Kde začít? Děkuji všem za zájem o můj blog ani jsem netušil kolik lidí ho čte, díky.

V první řadě se budu muset vyjádřit k projektu 365 dní na kole. Přiznám se, že jsem to nezvládl a každý den na kole se mě strávit například v lednu opravdu nepovedlo. Hodně sil mě stojí a ještě bude stát studium na vysoké škole v Hradci Králové. Kde zatím válčím bez dvou zkoušek (ale na jednu z nich, matematiku jedu v pátek).    Takže nevím nevím, jak dál, asi to nechám na vás..

Hodně jsem si užil po dlouhé době 3DH Cup párty ve Vlaku (na kolejích), bylo to kvalitní vyblbnutí až na jednu nepříjemnost a to tu že mě někdo vzal mé fixed kolo. Takže jestli ho někdo uvidí, dejte mě vědět, díky..

Díky podpoře od bráchy jsem se z párty dostal domů a také od něho mám zapůjčené kolo Da bomb na kterém aktuálně jezdím a padám na Prosečském hřebeni (viz foto od Marťi) kde jsem také náhodou našel krásný singletrack (prý stavěný Zedem), což má být původně cestička vyšlapaná dlouho v minulosti.  Na té jsme byli s Marťou včera. Super, až tede odklidí všechny ty pokácené stromy.

S kámošem Milanem a s Marťou jsme také o víkendu byli na výstavě motocyklů, Motosalón v Praze v Letňanech. Ve stejné době byla i výstava Motocykl-Praha takže díky rozhádanosti dovozců jsem například nemohl obdivovat motorky od Ducati a MV agusta, škoda. Jinak pro mě největší pecka je skůtr Honda Zoomer (ten žlutý) a cena Suzuki SV 650 protože stojí stejně jako většina top sjezďáků a vypadá sakra dobře.

Tak to je asi vše, já osobně se těším, až to konečně všechno roztaje a budu moci trénovat na kole, protože letos bych se rád více objevil na závodních tratích, uvidíme, jak to dopadne…

2 komentáře u „Pro všechy věrné příznivce mého dlouho otálejícího blogu.

  1. Kostěj

    Náhodou, 365 ti vydrželo docela dlouho, já bych se na to vybod třetí den :-D Fixed není – super. Da bomb – super :-) Motorky – kromě BMW vypadají vskutku ohavně. Jestli zítra uděláš matiku, tak budu závidět… A ty o víkendu doučovat :-D

  2. zMatka

    Náhodou, sice ti to vydrželo dlouho, ale jak tě znám na jaře si dáš ty neodježděné dny dvakrát…že nemáš od kola odcházet to taky víš, obzvlášť v blízkosti kolejí od vlaku, kde s ním není lehlé ujet :-) jaště že máš toho bráchu :-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>