OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fixed z Ještědky aneb příprava na závod?!

Všem pravidelným čtenářům se hluboce omlouvám za nedostatečný přísun materiálu a zároveň za jeden další den bez kola a to přesně na 24. neb počasí opravdu nechtělo být vůbec vánoční a tak jsme s Marťou alespoň vybojovali a vyklouzali procházku kolem přehrady. Na kolo to opravdu nebylo, i když třeba se nějací blázni přeci jen našli. Ale hned 25. to lehce napravuji sjezdem z Ještedky dolů na Výpřež, v mínus devíti a větru to věru moc zábava nebyla a tak se spíše přikláním v navrhovaném závodě z Ještedu ke kategorii BMX. Jelikož si myslím že by to mohla být přeci jenom větší zábava. Tak co třeba něco udělat hned na silvestra? Na fixed se mě dnes líbila večerní projížďka kolem přehrady ze které jsem se právě vrátil. Mráz nádherný povrch který klouže jen když chcete vy a pak také troška cyklokrosu na druhé straně, nádhera. Abych nezapoměl pod stromečkem se nám doma válí pro Kostěje (Kostěji, zastav se…u nás). A Kubo (Najmane), kdy se spojíme?

2 komentáře u „Fixed z Ještědky aneb příprava na závod?!

  1. kostěj

    Chtěl jsem tě pokárat za zanedbávání projektu, ale ježíškem se to vyžehlilo – určitě se zastavím :-) Jinak z těch svlíkacích fotek jde fakt zima už při pohledu. V létě, až budou vedra, se vyplatí projet si to znova, hehe.

  2. zMatka

    Já bych ho pokárala, to mu neuškodí :-) myslím že místo ježdění ma kole teď radši lítá s helikoptérou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>