P5165990

Favorit Fixie

Díky Ivánkovi z brainless.cz jsem poladil favorita od Pádlistky. Rám se válel léta v garáži, stačilo jen dát novou nábu s pastorkem, vyměnit řetěz a nandat sedlo darované od souseda. Sundat všechny zbytečné věci jako jsou brzdy přehazovačka, omotávka na řidíka a moje fixie je na světě. Ještě zbývá pár detailů poladit, například pedály s kovovýma klipsnama, nandat na sedlo koženou brašničku a samozřejmě se na tom naučit také jezdit. Fixie není prý o brždění  ale o hledání skulin kam se vejít. Tak uvidíme jak mě to půjde.

7 komentářů u „Favorit Fixie

  1. APX

    Parada, taky se na to chystam, mam v zaloze Favorita navic – tak se pak podelis o zkusenosti!;-)

  2. jakub

    Mám taky podobný stroj, jezdím na něm everyday do prace 11 km. Super mašina. Kam se hrabou horáky!! To sedlo jsem již vyměnil, dřelo třísla při delší vyjíždce.

  3. Papa Mike

    hele je to pekny a taky bych to chtel zkusit sestrojit ale nevim jakej typ naby? jako to jsou ty furtoslapovy nebo jako na skladacce ze brzdis slapanim dozadu?

  4. admin Autor příspěvku

    ahoj, je to speciální nába na dráhovku s roztečí 120mm takže se trošku stáhnou patky k sobě. můžeš si jí koupit na cykloferda.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>